diumenge, 11 de març de 2012

Cap de setmana explosiu: el funk dels californians Breakestra i el Soul Train Festival a Barcelona

Breakestra 
Dissabte 24 de març > Salamandra 2 > L'Hospitalet de Llobregat

La sala Salamandra de l'Hospitalet de Llobregat, acollirà una actuació que no ens podem perdre per res del món si volem descobrir a una de les bandes més en forma del funk mundial. Breakestra és una super banda amb seu a Los Angeles formada l'any 1996 pel baixista Miles Tackett, que cultiven una molt bona proposta de funk, soul i hip.hop. Tot i que en els seus inicis el hip-hop era molt present actualment Breakestra són una autèntica maquina de ritmes funk. En els més de 15 anys d'existència, el grup ha estat el planter de grans músics de l'escena de la música negre de Los Angeles, convertint-se en una autèntica plataforma de talents musicals. Els nordamericans han publicat quatre discos fins el moment, però els darrers, Hit The Floor (2005) i  Dusk Till Dawn (2009), configuren el gruix del seu repertori.
Així doncs, el dissabte 24 de març, no us podeu perdre a Breakestra, un autèntic espectacle que en directe es transforma en un autèntic terratrèmol de deep-funk.Soul Train Festival 
The Pepper Pots + The Sweet Vandals + The Cherry Boppers
Divendres 23 març > Apolo (BCN)


Però això no és tot, perquè un dia abans, el divendres 23 de març, la sala Apolo de Barcelona serà l'escenari del Soul Train Festival, que neix amb la voluntat de mostrar el bo i millor del soul i funk estatal. Un festival itinerant en la línia de la Motown Revue o Stax Revue, i que per aquesta primera edició aposta per tres formacions sòlides dins de l'escena a l'estat espanyol i que ja us hem parlat en aquest blog: The Pepper Pots, The Sweet Vandals i The Cherry Boppers, seran els protagonistes del festival, grups que han demostat sobradament que és pot fer bon soul i funk de molta qualitat a l'estat i que es pot exportar més enllà de les nostres fronteres. O sigui que no us podreu queixar perquè aquest cap de setmana i per partida doble tenim una bona sessió de soul i funk com mai haviem viscut per terres catalanes.
Bon cop de funk!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada