dissabte, 7 d’abril de 2012

LOS FULANOS Llarga vida al boogaloo!!!


Són, evidenment  la nostre banda de capçalera i els reis del boogaloo a Barcelona i per extensió de Catalunya i tot l'estat espanyol. Una superbanda formada per diferents personatges que és mouen dins de l’escena del soul-funk a Catalunya. Los Fulanos están d'actualitat perquè están a punt de publicar el seu primer disc amb un títol prou explícit i directe: Si esto se acaba de siga el boogaloo (Lovemonk 2012), que es publicará el proper 7 de maig en forma de CD, LP i descàrrega. Produït per Miguelito Superstar (Fundación Tony Manero), aquet primer treball de Los Fulanos vindrá carregat de soul, funk i ritmes llatins i amb títols com "Prelude", Why don't we do some boogaloo", The end of the world" o "Sobran Cuervos". 


En directe el 12 de maig a Barcelona
Si esto se acaba que siga el boogaloo, es presentará en direte el dissabte 12 de maig a l'Ateneu Popular de 9 Barris, en un concert que de ben segur será explossiu i espectacular per la seva fusió de Latin-Soul i Boogaloo, acadèmica i d’alta qualitat. Abans de la seva actuació a Barcelona, hauran 'calentat' amb els seus ritmes ciutats com Madrid, el 20 d'abril, Osca, el 4 de maig i Saragossa el 5 del mateix mes.
Los Fulanos són un autèntic terratrèmol, amb un directe espectacular i contagiós, hereu de de grans artistes de la música llatina com Ray Barretto, Joe Bataan, Willie Colon, Hector Rivera, Joe Cuba, Bobby Valentin, Mongo Santamaria, Pete Rodriguez y Willie Bobo, entre d’altres. Han aparegut a diferents recopil·latoris com el Groovadelia, l’any 2006, però van debutar discogràficament l’any 2007 amb el single que inclou les cançons “C’mon get Dancing” i el “Soul Drummer”, un clàssic del gran Ray Barretto. El 2008 publiquen el segón single amb les cançons “Kiss” i I Want a Chance for Romance”. 
Los Fulanos també van ser la banda d'acompanyament de Joe Bataan, amb qui van girar durant l'any 2008 i gravar el disc King of Latin Soul, en directe des de la sala Apolo de Barcelona.
De tota manera el millor que podem fer per gaudir de la calenta proposta musical de Los Fulanos, és disfrutar dels seus vitalistas i atractius concerts, com el que faran dissabte 12 de maig a l'Ateneu Popular de 9 Barris, a partir de les 22 hores i per tan sols 10 euros. 
Llarga vida al boogalooooo !!!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada