dimarts, 8 de maig del 2012

LOS FULANOS en directe!!!


Si esto se acaba que siga el boogaloo...

Aquest dissabte 12 de maig a l'Ateneu Popular de 9 Barris, els nostres estimats i banda de capçalera, Los Fulanos, presenten el seu esperat disc, Si esto se acaba se siga el boogaloo (Lovemonk). Una col·lecció de ritmes explossius i espectaculars, centrats en la fusió de Latin-Soul i Boogaloo, acadèmica i d’alta qualitat. 
Los Fulanos són un autèntic terratrèmol, amb un directe espectacular i contagiós, hereu de de grans artistes de la música llatina com Ray Barretto, Joe Bataan, Willie Colon, Hector Rivera, Joe Cuba, Bobby Valentin, Mongo Santamaria, Pete Rodriguez y Willie Bobo, entre d’altres. Han aparegut a diferents recopil·latoris com el Groovadelia, l’any 2006, però van debutar discogràficament l’any 2007 amb el single que inclou les cançons “C’mon get Dancing” i el “Soul Drummer”, un clàssic del gran Ray Barretto
Produït per Miguelito Superstar (Fundación Tony Manero), aquest primer treball de Los Fulanos vindrá carregat de soul, funk i ritmes llatins i amb títols com "Prelude", Why don't we do some boogaloo", The end of the world" o "Sobran Cuervos". 
Si voleu ballar i disfrutar dels seus vitalistas i atractius concerts, no us pedeu el que faran dissabte 12 de maig a l'Ateneu Popular de 9 Barris, a partir de les 22 hores i per tan sols 10 euros. Llarga vida al boogalooooo !!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada