divendres, 16 de novembre del 2012

BLACKCELONA EXPLOSION!!!


El divendres 30 de novembre començen els concerts de presentació del disc Blackcelona al Marula Cafè (Escudellers 49). Aquesta Mostra de Música Negra de la ciutat de Barcelona tindrá a diferents grups presentant les seves cançons en directe els dies 30 de novembre i 21 i 28 de desembre amb la gran majoria de grups que representen el gruix de la 'black music' barcelonina.
Tots els ritmes d'arrel negra tindran cabuda a la "Mostra de Música Negra de Barcelona", des del rhythm & soul Tirantlofunk, passant pel soul i el funk de grups com The Slingshots The Black BeltonesEls ritmes llatins i el boogaloo no faltaran amb Electric Gozarela o l'ectro-soul de Betty Belle. També participaran bandes com JizzyFree, que estan cridats a ser la renovació del soul-funk barceloni. 
Un cop acabats els concerts, els millors dj's especialitzats en música negra de Barcelona prometen festa fins la matinada.
La Blackcelona Explosion continuará el mes de gener al Jamboree Jazz Club amb bandes com Vermouth Time, Los Fulanos i The Excitements que tancaran aquesta 1a Mostra de Música Negra de la ciutat de Barcelona.
De moment, el primer aperitiu el tenim el 30 de novembre amb dues bombes musicals, la delicadessa soulera de Betty Belle i els reis del boogaloo més canalla, Electric Gozarela, i per nomes 10 eurodolars amb birra inclosa...T'ho perdràs???

BLACKCELONA EXPLOSION!!!
Mostra de Música Negra de BCN
Divendres 30 de novembre > 21:30h > Marula Cafè > 10 euros (consumició inclosa)
21:30h > BETTY BELLE (electro-soul)
Betty Belle és SOUL en majúscules. Sí, fan soul en ple Segle XXI. I ho fan sense seccions de vents, sense superproduccions, premeditacions, ni nostàlgies que valguin. El soul és molt més que això. El soul és ànima, esperit, sang i rebel·lia i Betty Belle ho demostren amb un directe sensacional i ple de sensibilitat.

23:00h > ELÊCTRIC GOZARELA (latin-funk & boogaloo)
All-Star Band amb músics procedents de grups com Muchachito Bombo Infierno, Coetus, La Família Rústika i A Contrablues, que uneixen la seva amistat i talent per crear aquesta formació amb un repertori format per perversions i diversions del boogaloo més canalla i contagiós. Elêctric Gozarela són actualment una de les bandes que millor representen el so Blackcelona amb la seva barreja de latin-funk i boogaloo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada