dimecres, 2 de gener de 2013

BLACKCELONA EXPLOSION! AL JAMBOREE

Vermouth Time, Los Fulanos, i The Excitements, protagonistes dels últims concerts de la Blackcelona Explosion! al Jamboree Jazz Club
Després de les fantàstiques nits plenes de soul, funk i boogaloo que hem passat al Marula Cafè durant el mes de desembre, ara Blackcelona es trasllada al Jamboree de la Plaça Reial, durant el dies 11, 12 i 16 de gener, per tancar la Blackcelona Explosion!, la Mostra de Música Negra de Barcelona. Seran tres concerts protagonitzats per tres bandes realment excepcionals dins del seu estil que tancaran un cicle de concerts que servit per promocionar, dignificar i mostrar a les diferents bandes barcelonines que és mouen dins de l'àmbit de la música negra.
Els concerts començaran el divendres 11 de gener amb el soul-jazz de Vermouth Time, per continuar amb la festa i el boogaloo de Los Fulanos i acabarem amb el rhythm&soul de The Excitements.


Divendres 11 de gener > VERMOUTH TIME

20 i 22 hores (2 passis) > 8 euros anticipada (www.masimas.com
10 euros a taquilla
Vermouth Time són un quintet nascut l’any 2006 que s’inspira en el soul-jazz dels anys 60 i en el so del Hammond com a eix vertebrador en les seves composicions. Amb un repertori propi i amb molt de groove, Vermouth Time recreen el seu amor per grans organistes com Jimmy Smith o Jimmy McGriff.

Dissabte 12 de gener > LOS FULANOS + BOOGALOO INVESTIGATOR DJ
21:30 hores > 8 euros anticipada (www.masimas.com) i 10 euros a taquilla
Són un autèntic terratrèmol musical, amb un directe espectacular i contagiós, hereu dels grans artistes de la música llatina com Ray BarrettoJoe Bataan o Joe Cuba. Han publicat el disc, Si esto se acaba que siga el boogaloo (Lovemonk 2012), carregat de soul, funk i evidenment boogaloo.


Dimecres 16 de gener > THE EXCITEMENTS + BOOGALOO INVESTIGATOR DJ
21:30 hores > 8 euros anticipada (www.masimas.com) i 10 euros a taquilla

Liderats per la gran veu de Koko Jean Davis, The Excitements són una autèntica bomba de rellotgeria en directe. La seva proposta musical beu del rhythm&blues,  del soul old school i té la força d'uns primitius Ike & Tina Turner. Aquest será el seu primer concert a Barcelona després de molt de temps, una oportunitar única per disfrutar del directe espectacular de la banda més internacional de Blackcelona.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada