dissabte, 2 de març de 2013

2a Mostra de Música Negra de Barcelona



Blackcelona, la plataforma de promoció i acció musical dels grups de música negra de Barcelona presenta la segona edició de la Blackcelona Explosion!, un cicle de concerts amb els millors grups de l’escena del soul & funk de la ciutat de comtal.
Després de l’èxit artístic i de públic, de la primera edició celebrada durant el desembre de 2012 al Marula Cafè, i al gener de 2013 al Jamboree Jazz Club de Barcelona, amb grups com The Excitements, Los Fulanos, The Slingshots o The Black Beltones, ens hem aventurat a fer un altre Mostra de Música Negra aquesta primavera, per mostrar-vos la vitalitat, qualitat i efervescència dels grups de soul & funk de Barcelona, una ciutat que és tornarà a tenyir de color negre durant aquesta primavera.
En aquesta nova edició de la Blackcelona Explosión! 2a Mostra de Música Negra de BCN, que és celebrará del 28 de març al 21 de juny, comptem amb la col·laboració de diferents activistes musicals de la ciutat amb els que hem unit forçes per tal de dinamitzar encara més l’escena de la música negra barcelonina.
SHAOLIN TEMPLE DEFENDERS

MOLTS MÉS CONCERTS I GRUPS CONVIDATS
Aquest any s’han ampliat el número de concerts i de sales, per arribar a tots els indrets de la ciutat de Barcelona. Les sales Alfa del barri de Gràcia de Barcelona, l’Apolo 2, el Marula Cafè o l’Ateneu Popular de 9 Barris, seran els locals amb el gruix de la programació, que és tancarà el 21 de juny amb un concert gratuït a l’Espai Jove Les Basses amb els grups JizzyFree, la formació de Zaragoza, The Faith Keepers i The Slingshots.
THE FAITH KEEPERS

La Blackcelona Explosion! comptará amb la presència i per primer cop a Barcelona de la formació francessa de deep-soul&funk, Shaolin Temple Defenders, també tindrem una nit d’Afrobeat, amb dues de les bandes més en forma de Barcelona, com Moya Kalongo i Mampön Afrobeat. Será un honor també, comptar amb els madrilenys The Sweet Vandals, un dels grups capdvanters del deep-funk a l’estat espanyol i a Europa, que presentaran el seu nou disc, After All, a l’Ateneu Popular de 9 Barris. La Blackcelona Explosion! també tindrá  dues festes imperdibles a l’ Apolo 2 amb els grups Cardova i la seva “Bloc Party”, i The Flytones amb la “SuperflyParty”.
THE SLINGSHOTS
La Blackcelona Explosion! compta amb la complicitat de NBC Produccions, Garatge Produccions, Putos Miércoles, Caníbal Sound System, la sala Apolo, l’Alfa Bar, el Marula Cafè, l’Ateneu Popular de 9 Barris i l’Espai Jove Les Basses. Des de Blackcelona volem agraïr la seva col·laboració, ja que des del primer dia van confiar amb nosaltres i sense ells aquesta Mostra de Música Negra no sería posible.
A continuació us convidem a conèixer la programació de la Blackcelona Explosion! 2a Mostra de Música Negra de BCN….Que la disfruteu!!!
MARÇ
Divendres 22 > Festa inici Blackcelona Explosion  + projecció i presentació del  Documental Blackcelona. Bar Sèrie B
Dijous 28 > Vier Nágueba (neosoul - r’n’b) > Alfa
ABRIL
Dimecres 17 > Nit Afrobeat amb Moya Kalongo i Mampön > Apolo 2
Dijous 25 > Casimiro Funk (funk&groove) > Alfa
MAIG
Dijous 2 > Shaolin Temple Defenders (soul&funk-França) > Marula Cafè
Divendres 3 > The Sweet Vandals (soul&funk) > Ateneu Popular 9 Barris
Dimecres 15 > Cardova “Bloc Party” (funk) > Apolo 2
Dijous 30 > Fist Take (funk-pop) > Alfa
JUNY
Dimecres 5 > The Flytones “SuperflyParty” (soul&funk) > Apolo 2
Dijous 20 > The Fuss (soul-rhythm&blues) > Alfa
Divendres 21 > Fi de Festa Blackcelona Explosion! Concert gratuity a les Festes del Turó de la Peira, Espai Jove Les Basses, amb JizzyFree (soul&funk) + The Faith Keepers (Zaragoza – soul&funk) i The Slingshots (deep-funk)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada