dimecres, 17 de juliol de 2013

Concerts d'aniversari de Blackcelona!!!

La plataforma dels grups de música negra de la ciutat de Barcelona celebra el seu primer any de vida a ritme de funk, boogaloo i recordant a James Brown

Aquest agost Blackcelona celebra el seu primer aniversari amb dues festes a la que esteu convidats/des. Ja fa 365 dies que vam començar un projecte amb el que ningú excepte uns quants bojos com nosaltres hi va creure, però un any després de posar la primera pedra amb el disc recopilatori Blackcelona "A collection of soul&funk music from the city of Barcelona", editat per Discmedi,i de constituir-nos com a "Plataforma de Promoció i Acció Musical dels Grups de Música Negra de BCN", el temps ens ha donat la raó. I aqui seguim, com el primer dia, amb més ganes que mai i intentant revitalitzar i promocionar l'escena de la música negra a Barcelona, molt rica en contingut i amb un qualitat excepcional, i guanyant cada dia més adeptes i encomanant la nostra passió pel soul i el funk fet a Barcelona.
Han estat molts els concerts que hem organitzat des del mes de setembre del 2012, i els que ens queden per fer, però com a homenatge al nostre i vostre entusiasme que mereix un gran  reconeixement, us hem preparat dues festes amb el segell Blackcelona que serán una autèntica bomba!!!

DIVENDRES 16 D'AGOST 
NIT BLACKCELONA AMB CARDOVA + ELÊCTRIC GOZARELA 
FESTES DE GRÀCIA > PLAÇA ROVIRA 23:00h (GRATUÏT)
Aquest any el barri que ha vist néixer i créixer Blackcelona tindrà la seva "Nit Blackcelona" amb dues de les bandes que millor representen la nostra filosofía musical com són Cardova i Elêctric Gozarela. Per començar la "Nit Blackcelona", una sessió atòmica del millor funk en estat pur interpretat per Cardova,  un quartet que ens transportarà directament als carrer de Nova Orleans i Nova York amb el millor funk "old school" que podem trobar actualment a Barcelona. Acabarem la festa amb el boogaloo i el latin-funk dels mestres Elêctric Gozarela que faran suar la carn salada a tothom que s'apropi a la Plaça Rovira la nit de divendres 16 d'agost. Dues propostes musicals incendiaries per celebrar que un any després, Blackcelona continúa més viva que mai!

DISSABTE 17 D'AGOST
"TRIBUTE TO JAMES BROWN" BLACKCELONA ALL STARS 
THE SLINGSHOTS & FRIENDS 
JAMBOREE JAZZ CLUB > 21:00h > MAS I MAS FESTIVAL
I un dia després de la Nit Blackcelona a les Festes de Gràcia, la Blackcelona All Stars, superbanda formada pels millors músics i cantants de l'escena de la música negra de Barcelona agrupats al voltant de Blackcelona,ret homenatge en motiu del 80è aniversari del seu naixement a la figura i la música del genial James Brown, el padrí del funk, que ens va deixar l'any 2006.
Blackcelona All Stars són The Slingshots com a backing band, formada per:  Aldo Munari (bateria), Paquito “Mystic Man (baix), George “Hurricane” (guitarra), Aleix “Synteman” (teclats), Sergi Franch (saxo), Marc Mena (trompeta) i Roger “Fullosoul” (veu), amb la col·laboració entre d'altres artistes de: Johnatan Valero (veu, The Black Beltones), Àlex Noguerol (veu, Tirantlofunk), Laia Salvador (veu, JizzyFree), Marina Torres (veu, Marina BB Face & The Beatroots) i molts més per confirmar...
Més informació i venda d'entrades anticipades per aquest concert a:
www.masimas.com/jamboree/concerts-jazz/barcelona/blackcelona-all-stars


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada