dilluns, 23 de desembre de 2013

Blackcelona Volum 2

Soul, funk, r&b, afrobeat, nusoul, disco-funk, soul-jazz, latin-funk, jamaican jazz, jazz-funk, boogaloo ... 
Tots els colors de la música negra barcelonina al segón volum de Blackcelona

El segon volum del disc recopilatori Blackcelona, es publicarà a finals del proper mes de març amb la discogràfica Discmedi, que de nou ha tornat a confiar en la música negra barcelonina .

Aquesta nova edició del disc que tindrà format de doble CD i amb el subtítol de "soul, funk & groove sounds from Barcelona", també hi haurà alguna que altra sorpresa i comptarem amb les noves bandes que estan renovant l'escena de la música negra barcelonina.
Al menú musical del nou recopilatori de Blackcelona tindrem funk en estat pur amb Marina BBface & The Beatroots, Cardova, Santo Machango, Guillamino, Casimiro Funk i també les noves propostes musicals de The Slingshots i JizzyFree. El nusoul i r&b amb accent femení el posaran les cantants Leila Izah. Ballarem boogaloo amb els nous temes de Los Fulanos en clau Salsoul remesclats per La Fundación Tony Manero, que també ens regalaran un cançó inèdita en l'any del seu retorn, i Elêctric Gozarela. El hammond sound i el jazz- funk d'alta qualitat estarà representat per Orange Juice Funk Collective, mallorquins amb molt groove establerts a Barcelona. També hi haurà ració doble d’afrobeat amb dues de les bandes que millor el representen a Barcelona com són Alma Afrobeat Ensemble i Mampön, ska-jazz jamaicà amb The Oldians, i com no, explosiu soul i rhythm&blues amb The Excitements.

Aquests són alguns dels grups confirmats del doble disc recopilatori de Blackcelona que comptarà amb 24 grups i artistes, 17 dels quals seran noves incorporacions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada