divendres, 19 d’abril del 2013

Blackcelona presenta a Casimiro Funk en concert a l'Alfa en Viu! dijous 25 d'abril


La Blackcelona Explosion! torna el dijous 25 d'abril per presentar-vos en concert a Casimiro Funk a l'Alfa en Viu! de Gràcia (Gran de Gràcia 36)
Casimiro Funk es va formar a finals de 2010 amb la intenció de seguir explorant en el gènere del funk instrumental. L'afició dels seus components pels més diversos estils musicals ha enriquit el so del grup, que es caracteritza per combinar l'essència i la cruesa del funk dels 70 amb els ritmes i sons d'altres gèneres com el rock, soul, rhythm&blues o el hip hop. El grup no s'ha centrat únicament en el gènere instrumental i compta també amb temes vocals i col · laboracions ocasionals per als directes. El seu és un exercici musical que passa per noms com The Meters, New Mastersounds o Lefties Soul Connection.
Formats en els voltants de Barcelona, Casimiro Funk són des dels seus inicis per Juan Azor (guitarra), Víctor Mut (bateria), Ramsés Moraleda (teclat) i Albert Glas (baix). La banda va donar els seus primers concerts a principis de 2012, la bona recepció del públic la va encoratjar a incorporar un percussionista (David Rico) i fer una primera gravació amb tres temes propis i una adaptació de Wilson Picket, disponibles íntegrament en el seu soundcloud.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada