dilluns, 1 d’abril del 2013

Nit Afrobeat a la Blackcelona Explosion!

Després del concert inaugural amb el neosoul de Vier Nágueba a l'Alfa de Gràcia, la Blackcelona Explosion! continúa i es traslladará la sala 2 de l'Apolo, on el 17 d'abril tindrem una nit Afrobeat amb dues de les formacions que millor representen aquesta fusió de la música ioruba, els ritmes tradicionals africans i el funk, un estil que va popularitzar el gran músic nigerià, Fela Kuti.
Els dos grups que protagonitzaran la Nit Afrobeat de la Blackcelona Explosion! són Moya Kalongo i Mampön Afrobeat. La cita pels amants del sons africans i el funk será el dimecres 17 d'abril a partir de les 21:30 hores a la sala 2 de l'Apolo. Les entrades anticipades les podeu aconseguir per només 8 euros a la web de l'Apolo: www.sala-apolo.com

DIMECRES 17 D'ABRIL A LA 2 DE L'APOLO, BLACKCELONA PRESENTA LA NIT AFROBEAT!!!
21:30h > MAMPÖN AFROBEAT
Nascuts el mes de març de 2010 a Barcelona, Mampön Afrobeat es van plantejar des dels seus inicis anar a la recerca dels sons i els ritmes del afrobeat. Les seves cançons, estan clarament influenciades pel funk més contemporani però sobretot per l'afrobeat de Fela Kuti, el seu màxim inspirador en la seva proposta musical. . 

22:30h > MOYA KALONGO
Grup barceloní format el 2008 i format per músics de diferents procedències (Moçambic, Costa d'Ivori, Uruguai, Catalunya). Amb una llarga trajectòria professional amb altres artistes com Manu Chao, Jorge Drexler, Cheik Lo, La Troba Kung Fú o la Barcelona Jazz Orquestra, ara han unit el seu background musical per crear un repertori únic i inèdit de Funk i Afrobeat. Els seus concerts són tota una festa de groove i ball, fomentant la participació del públic.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada